Pse na zgjodhet ne

Si ndërmarrja kryesore e derivimit në Kosovë, ne do të punojmë me ju në projektin tuaj, të madh apo të vogël. Së bashku do të rregullojmë planet tuaja të reja të derivimit, rimodelimit ose rinovimit, duke përfshirë dizajnet dhe specifikimet tuaja të dëshiruara.

OBJEKTIV

Objektivi ynë është t'u sigurojmë klientëve tanë kënaqësinë e ditur se projektet e tyre po bëhen me kohë, nën buxhet dhe në një mjedis të sigurt pune.

INTEGRITETI

EL Petrol u themelua mbi integritetin, etikën e fortë të punës, aftësitë tona, njerëzit tanë dhe partnerët tanë për t'u ofruar klientëve tanë kënaqësinë më të lartë.

STRATEGJIA

Aftësia jonë për të kryer vetë të gjitha këto aspekte të derivimeve të rënda civile është unike në industri dhe u siguron klientëve tanë një qasje efektive 'kthesë' për projektet e tyre

SIGURIA

Njerëzit tanë janë pasuria jonë më e madhe. Ne përpiqemi të punësojmë dhe mbajmë njerëzit më të mirë në industri. Klientët tanë përfitojnë jashtëzakonisht shumë për shkak të personelit tonë shumë të kualifikuar dhe kompetent.

INVESTIMET

Me vlerësimin e nivelit më të lartë dhe menaxhimin e projektit, ne jemi në gjendje të përsosim vlerësimet e kostos dhe të sigurojmë që projektet janë duke u ndërtuar në kohë dhe nën buxhet.

Q SNDRUESHMRIA

Në EL Petrol, ne krenohemi me punën që përfundojmë dhe qëndrojmë prapa produktit tonë të përfunduar. Në rast se ndodh ndonjë gjë, ne jemi në dispozicion për të zgjidhur problemet.

EL Petrol

FAKTET E MREKULLUESHME

Suksesi yn na buron nga ekipi jonë shum të suksesshëm

5
NJëSITë E OPERACIONIT
25
PARTNERë Të KONTRAKTUAR
156
TË PUNËSUARIT

Çfarë bëjmë ne

Me vite përvojë dhe një reputacion të pashembullt për shpërndarjen e projekteve me cilësi të lartë me minimumin e bujës, në kohë dhe në buxhet mund të jeni të sigurt se projekti juaj është në duar të sigurta.

Ne kemi ekspertizë në të gjithë tregtinë, industrinë, shitjen me pakicë, kohën e lirë, arsimin, projekte të derivimit shëndetësor dhe fetar dhe kanë ofruar një portofol të gjerë të projekteve. Përvoja jonë prej vitesh në industrinë e derivimit na mundëson ne për të zgjidhur me shpejtësi problemet e përditshme pasi ato shfaqen në vend me lehtësi dhe qasja jonë proaktive për komunikim të hapur ju mban të informuar gjatë rrugës. I gjithë personeli kryesor ka qasje në portalin tonë unik në internet të menaxhimit të projektit kështu ne mund të ndajmë progresin në çast, pavarësisht se ku ndodhet ndonjë prej anëtarëve të ekipit.

Blog

Këtu janë disa lajme të fundit rreth nesh

Partnerë

Këta janë partnerët tanë të lumtur. Kontrolloni për punën tonë